KIEMELT MUNKÁIM

GALÉRIA

Galéria csokor a kiemelt munkáimról.

Tovább a galériához

“Ha profi, igényes munkára vágysz, Timi a Te embered! Az elkészült munkán éreztem, hogy teljesen rám hangolódott, időt és energiát fektetett a munkába. Határidő előtt elkészült és elsőre telitalálat lett.” <3

Froner Tünde

Ha maximalista vagy, ha profi munkát vársz, ha igényes vagy, akkor keresd Timit! Nem bánod meg! Köszönöm a profi munkát és a rugalmasságot!

Csitáry-Hock Tamás

“A grafikai – logótervezés – munkád mestermű, köszönjük! Letisztult formák, lágy vonalak, gyors és precíz megvalósítás. Jó szívvel tudunk ajánlani bárkinek!”

Halmi István

“Minden elképzelésemet megvalósítottad, gyors, precíz munkával! Profi szakmai tudás, profi végeredménnyel! Csak ajánlani tudom, biztos, hogy fogunk még együtt dolgozni!”

Tisza Gábor

“Üzleti tervemhez kértem logót és dizájnt, tökéletes lett! Sőt, azt kell írnom, hogy minden képzeletem felülmúlta. Letisztult, ötletes és kommunikatív logót kaptam. Ajánlom mindenkinek!”

Lakatos Vincze Rita

“Ahol az elképzelés testet ölt!
Ámulatba ejtő, profi módjára készült a ” Licence to Spotting” logó a hobbitevékenységemhez. Ezúton is nagyon köszönöm a munkásságodat. Legközelebb is kereslek, ha van elképzelésem!”

Szilágyi Gábor

Kérdésed van?

Üzenj nekem