Hiszem, hogy a gyakorlati munkák melyek elsősorban szorgalommal és kitartással párosulnak, hozzájárulnak a fejlődésünkhöz  bármilyen területen álljuk meg a helyünket.
Fontos, hogy megtaláld azt amiről úgy érzed, hogy bele tudod tenni a szíved egészen, ha ez megvan akkor már megtetted az első lépést a beteljesítés felé.
Ne félj kitaposni a lehetőségeidet, tenni az elképzeléseidért, nem ez a nehezebb része, mégis ettől a lépéstől félnek sokan.
Szeretned kell amit csinálsz és nagyon hinned kell benne!
Mikor elkezdtem ezen a területen dolgozni, nem voltak még munkáim, de mindig kerestem a lehetőségeket, hogy hogyan is kezdhetném el, hiszen  úgy éreztem mindig, hogy meg van bennem az a plusz alkotási vágy ami ehhez a színes szakmához szükségeltetik és nagyon örülök, hogy mindez végre szárnyra kapott bennem.
Mikor sikeresen befejeztem a webdesign sulit, ami nagy dobbantást adott nekem ehhez a szakmához és mikor boldogan át vettem a kétnyelvű tanúsítványt, csillogó szemekkel néztem magam elé, és közben azon gondolkodtam, hogy hogyan is kezdhetném el ezt a pályát a valós gyakorlatban a további fejlesztések mellett…akkor eszembe jutottak az webdesign suliban kapott tippek és igyekeztem mindegyiket kihasználni.
Ott hallottam először pl. a kreanod.hu oldalról aminek nagyon sokat köszönhetek, mint munka, mint fejlődés szempontjából.

Most egy számomra fontos eredményről írnék Nektek, amire nagyon büszke vagyok. Korábban már kitettem a Facebook oldalamra is, mert nem bírtam magammal, pedig blog formában szerettem volna közölni Veletek. 🙂

Tehát időnként különböző pályázati munkákon veszek részt a kreanod.hu pályázati oldalon, illetve 99design.com külföldi pályázati oldalon is, most már egyéb munkák mellett.
Ennek az a lényege, hogy megbízók feltöltik az adott projektet bizonyos összegért és a kreatívok beküldik rá a pályázati munkájukat. Így van lehetőségük a megbízóknak több koncepció közül választani. Hiszen nem születik két egyforma munka. Amíg zajlik a pályázat addig nem láthatóak egymás munkái (csak a megbízó láthatja).
Felemelő és ösztönző érzés a megbízó értékelése pláne ha az pozitív, illetve az még felemelőbb amikor valaki megnyeri a pályázatot és övé az erre kiírt összeg.
62 db beküldött munka közül SIKERÜLT nekem is pályázatot nyernem.
Több pályázaton részt vettem már, de győztesként még nem végeztem ezelőtt.
A közelében már voltam, de a tapasztalatok szerzése mellett célom volt az is, hogy a LEGJOBB legyek. És SIKERÜLT. Egy aromaterápiás illóolajjal foglalkozó vállalkozásnak készítettem logót és kis arculatot.

A pályázati kiírást itt találjátok, köztük a beküldött munkámat is (az utóbbit itt az oldalamon is megtaláljátok):

A kitartásnak mindig meg van a gyümölcse.
Ezzel a bejegyzéssel azt is szeretném üzenni azoknak akiknek van elképzelésük, hogy bármit  csinálsz, bárhol is tartasz, légy kitartó és higgy benne teljes szíveddel, tegyél bele abba az egészbe mindent, még olyat is amiről eleinte azt gondolhatod, hogy “időpocsékolás”, még akkor is ha az az elején még látszólag nem hoz semmit.
Megéri, hiszen csak úgy lehetsz valamiben jó és magabiztos ha fejleszted magad.
Hidd el a befektetett energiád és a benne lévő hited megtérül , nem is akármennyire.
Minden amit egy adott dologra szánsz előbb utóbb elkezd vissza felé áramlani.
Úgy igaz ez mindenre, csak sokan nem hisznek benne, pedig működik!
Nem hiába van az is, hogy ha valaki folyamatosan negatív akkor úgy érezheti, hogy nem ér el sikereket, nem érik pozitív impulzusok, ezáltal egy idő után nem lesz meg bennük a motiváció és az elhivatottság, ők azok akik feladják.
Nagyon fontos, hogy TE mit adsz és mutatsz meg magadból, ez meghatározza a kapcsolataid és a munkád is!
Van egy pozitív falam a dolgozóasztalnál ahol fenn van 2db motiváló idézetem is ami igazán a szívem csücske,
amire öröm ránézni minden egyes nap, ezt üzenem Nektek most zárásul:

“Egyetlen dolog van, ami a szenvedélyt életben tarthatja: a vágy, ami elhatározássá kell, hogy váljon – hinned kell, hogy sikerülni fog!” (Ayrton Senna)

 

“A görögök mindig azt kérdezték, ha meghalt valaki: „Vajon volt benne szenvedély?” Nos, ez hát a lényeg. Bármit is csinálsz, égjen el benne a szíved. Tedd alázattal és szenvedéllyel! Legyen az egy csók, egy ölelés, karrier, álmok, vagy csak egy nap a munkahétből. Élj úgy végre, ahogy a kiskölykök teszik. Ne feledd, amit szívből csinálsz, az élni kezd! És csak így lehetsz boldog!”  (Péter Noel)

 

Szívből kívánom Nektek ezt a bizonyos szenvedélyt úgy az élet minden területére!

Vissza